Maar het bedrijf bestaat al 17 jaar. Na wat jaartjes in de kleding als manager in de fashionbranche te hebben gewerkt besluit Hans van Aalst op zijn 25ste in september 2000 te starten met zijn eerste kledingwinkel aan de Eindhovenseweg in Valkenswaard. Op dat moment alleen mannenmode.

In 2009 kwam er een tweede zaak bij in Boxtel. In 2010 werd de naam en mode uitgebreid met ook de hipste vrouwenmode en werd de beroemde Vlaamse Kelly Pfaff het gezicht van de zaak.

Toen Hans van Aalst prive verhuisde naar Zeist, begon het steeds vaker te kriebelen om daar ook een winkel te starten. En die werd in 2015 gestart aan de Slotlaan 132. Ook werd er op dat moment gekozen voor een kortere naam namelijk Apresto en Apresto.nl.  Apresto groeide uit tot hofleverancier van het merk GUESS. Daarom besloot van Aalst begin 2017 om de winkels te hervormen naar Guesswhy.

Naast fysieke winkels, is er inmiddels ook een nieuwe webshop waarbij je vanuit je luie stoel 24/7 de mooiste artikelen online kunt vinden. De combinatie van fysieke winkel en online winkel is de stap in het vernieuwde retaillandschap.

Op Guesswhy.nl kun je ook kiezen voor persoonlijke benadering, vooraf, tijdens of na afloop van je bestelling. Dat is nog eens persoonlijke aandacht in een modern jasje!

Geplaatst in News door

Guess Why