Blousen

Of je nu een blouse/overhemd nodig hebt voor je werk, of juist voor in je vrije tijd, een blouse is altijd goed en kan je eventuele buikje goed verhullen. En heb je juist geen buikje maar een wasbord dan zorgt een slim-fit pasvorm voor een versterking van je figuur. Vooral de combinatie is erg belangrijk. Met een chino is een blouse gekleed en netjes, terwijl je dan niet te zakelijk bent. Als je een blouse, bijvoorbeeld een denim blouse, combineert met een leuke skinny jeans, dan oogt dit heel anders en sta er perfect op tijdens een leuke afspraak in je vrije tijd. De nette overhemden van Guesswhy hebben meestal een mooie slim-fit pasvorm. Niet extreem strak, en zeker niet te los. De blouse van Versace jeans zijn top om met een basic Versace Jeans broek te dragen.

Of je een blouse in of uit je broek draagt ligt aan je postuur.Onze verkoopmedewerker kan je daar zeker mee helpen. Een blouse in de broek dragen is vaak wat netter. Een blouse over de broek dragen is wat nonchalanter en kan hierdoor sportiever ogen.
Mocht je niet exact weten welke maat je nodig hebt van een blouse, dan kun je ook de maat in cm opmeten van een blouse die nu goed zit. Bel of mail naar een van onze winkels, en we geven je een goed en eerlijk antwoord.

Our Brands